nu

e

m

nu

e

m

nu

e

m

De keuken van Hito wordt geleid door Rogier Trip, een chef met ervaring in enkele van de beste restaurants van Nederland. Hij brengt pure ingrediënten tot leven met vernieuwende bereidingen die doordachte eenvoud uitstralen. De gerechten zijn een samensmelting van vakmanschap, inspiratie en respect voor het product. altijd verrassend, altijd in balans.

menukaart

menukaart

menukaart

gerechten klein

bospaddenstoelen

gekonfijte eidooier · sjalot · crouton

15

15

witte bonen

morcilla worst · boullion · peterselie

15

15

spruiten

payoyo kaas · hazelnoot · dille

15

15

artisjok

soubisesaus · gedroogde olijf · roze peper

16

16

tonijn

tataar · mandarijn · rode uit · tijgermelk

18

18

octopus

romesco · radicchio · sinaasappel

18

18

lobster roll

avocado · mierikswortel · piment d'espelette

19

19

gerechten groot

burger

brioche · zoetzuur · morbier kaas · lollo bionda

19

19

gnocchi

oudwijker fiore · snijboon · salie · pangrattato

23

23

poussin

citroen · beurre noisette · tijm · specerijen

25

25

zeeduivel

langoustine bisque · mosselen · andijvie

26

26

txuletón (2–3 pers.)

ribstuk · dry-aged · pimientos del piquillo

88

88

iberico varkenswang

spitskool · krokante sjalot · groene pepersaus

22

22

bij gerechten

desembrood

olijfolie · maldon

6

6

friet

mayonaise

7

7

spinazie salade

gedroogde ricotta · gepofte knoflook vinaigrette

8

8

groene salade

romaine sla · kropsla · waterkers · witlof

8

8

na gerechten

affogato

frangelico likeur · vanille ijs

8

8

cheesecake

burnt basque · vanille · kaneel

8

8

goxua

biscuit · citroencrème · geslagen room

12

12

chocolademousse

olijfolie roomijs · hazelnoot karamel

12

12

kaas

selectie van kaas · knappertjes

12

12

kinderen

krokante kip

friet · groenten · appelmoes

10

10

tortellini

tomaten · mascarpone · kaas

10

10

ijs

cornetto · peer · raketje

3

3

bites

oesters (per stuk)

irish mór n4 · mignonette

4

4

olijven

barbecue · gordal · manzanilla

6

6

druiven

barbecue · gerookte maldon

6

6

gamba ‘cristal’

limoen · piment d’espelette · aïoli

8

8

pan con tomate

pan cristal · knoflook · dragon

8

8

ansjovis

‘peixos de palamos’ · olijfolie · toast

9

9

croquettas

kaas · zoete ui · mosterd mayonaise

9

9

croquettas

garnaal · limoen mayonaise

10

10

sardines

ricotta crème · bieslook · toast

11

11

aardappelchips

centro paleto cebo · piparra peper

12

12

charcuterie

duroc ham · jamon iberico · tonijn mojama

18

18

openingstijden

ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:

12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
09.00 - 23.00
09.00 - 23.00

adres

strandhuis hito
strand noord 1,
2586ZZ den haag
(+31)70 358 56 07
info@hito.nl

community

soundcloud

mixcloud

openingstijden

ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:

12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
09.00 - 23.00
09.00 - 23.00

adres

strandhuis hito
strand noord 1,
2586ZZ den haag
(+31)70 358 56 07
info@hito.nl

community

soundcloud

mixcloud

openingstijden

ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:

12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
12.00 - 23.00
09.00 - 23.00
09.00 - 23.00

adres

strandhuis hito
strand noord 1,
2586ZZ den haag
(+31)70 358 56 07
info@hito.nl

community

soundcloud

mixcloud