De keuken van Hito wordt geleid door Rogier Trip, een chef met ervaring in enkele van de beste restaurants van Nederland. Hij brengt pure ingrediënten tot leven met vernieuwende bereidingen die doordachte eenvoud uitstralen. De gerechten zijn een samensmelting van vakmanschap, inspiratie en respect voor het product. altijd verrassend, altijd in balans.
gerechten klein
bospaddenstoelen
gekonfijte eidooier · sjalot · crouton
buikspek
mosterdblad · chimichurri · granny smith
stracciatella
piparra peper · tomaat · rode ui · koriander
artisjok
ajo blanco · olijfolie · geroosterde druiven
gamba
rauw · bieslook · piparra vinaigrette
octopus
romesco · radicchio · sinaasappel
gerechten groot
butifarra
worst · salsa verde · zoete puntpaprika · jus
burger
brioche · zoetzuur · morbier kaas · lollo bionda
gnocchi
oudwijker fiore · snijboon · salie · pangrattato
poussin
citroen · beurre noisette · tijm · specerijen
zeeduivel
risotto · kruidensla · gremolata · saus vizcaina
txuletón (2–3 pers.)
ribstuk · dry-aged · pimientos del piquillo
desembrood
olijfolie · maldon
friet
mayonaise
spinazie salade
gedroogde ricotta · gepofte knoflook vinaigrette
groene salade
romaine sla · kropsla · waterkers · witlof
bij gerechten
desembrood
olijfolie · maldon
friet
mayonaise
spinazie salade
gedroogde ricotta · gepofte knoflook vinaigrette
groene salade
romaine sla · kropsla · waterkers · witlof
na gerechten
affogato
frangelico likeur · vanille ijs
cheesecake
burnt basque · vanille · kaneel
goxua
biscuit · citroencrème · geslagen room
vijgen
crème fraiche ijs · karamel · crumble
kaas
selectie van kaas · knappertjes
kinderen
krokante kip
friet · groenten · appelmoes
tortellini
tomaten · mascarpone · kaas
ijs
cornetto · peer · raketje

